Trykkbølgebehandling

Jeg har i flere år slitt med en seig beinhinnebetennelse som aldri har forsvunnet. Beinhinnebetennelse er en betennelse i muskel og senefestet på forsiden av leggen. Betennelsen gir stor smerte bare ved å legge trykk på foten og plagene har i det siste vært verre enn tidligere. På denne tiden av året pleier jeg å trappe opp løpingen veldig og jeg er rimelig sikker på at en av faktorene til at betennelsen kommer er som følge av mye trening og lite restitusjon..

Nå er jeg så heldig og kjenner mange dyktige naprapater og to av de og driver sin egen klinikk her i Sarpborg, Naprapatsentrum

 

logo

Andreas og Camilla tilbyr noe som heter trykkbølgebehandling. Dette er en relativt ny behandlingsform for smertetilstander i muskel og skjelett og behandlingen har visst seg å gi god effekt på flere kroniske smertetilstander.

Behandlingen utføres ved hjelp av en slags “pistol” som lager trykkbølger ved hjelp av lufttrykk. Denne pistolen gir korte små slag mot det betente vevet og kan gjøre veldig vondt, avhengig av utgangspunktet. Det føles egentlig som små hammerslag mot huden og skjelettet. Behandlingen skal da føre til en ny betennelse i vevet. Trykkbølgene “bryter” ned skadet vev og får kroppen til å øke blodsirkulasjonen til det behandlede vevet. Den økte blodsirkulasjonen og kroppens svar på behandlingen gjør at reparasjonsprosessene i vevet skal gå raskere.

Denne behandlingen skal også egne seg på problemer som;  Musearm, løperkne, hopperkne, hoftesmerter, kalkskulder, akilles problemer og hælspore og andre muskel og skjelettsmerter.

Om du har spørsmål eller ønsker en time kan Andreas og Camilla kontaktes på: 91777002 / 41544966

Eller besøk deres hjemmesiden: Naprapatsentrum.no

IMG_7425

Her er Andreas i full gang mens jeg prøver å holde litt tårer tilbake. Jeg skal ærlig innrømme at det gjorde veldig vondt, men jeg er utrolig spent på å se og ikke minst kjenne resultatet. Jeg skal tilbake på behandling et par ganger til og etterhvert skal altså den betennelsen som har sittet i leggene i flere år være borte. Det kan jeg si at jeg gleder meg stort til!

IMG_7427

Andrea Petersen

Andrea har en stor lidenskap og genuin interesse i ernæring og trening. Hun vil gjøre alt for å gi deg en vellykket livsstilsendring. Les mer om Andrea

2 kommentarer

  • Josefine sier:

    Jeg har også slitt med beinhinnebetennelse lenge, og det ser ikke ut til at den skal forsvinne med det første! Mulig jeg burde prøve dette, jeg har kun prøvd akupunktur, men det har ikke hjulpet noe særlig 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *