Ro-intervaller og nybegynnerfeil

Nybegynnerfeil

Jeg har gått på en del nybegynnerfeil i starten av min løpskarriere. Feil sko og dårlig oppvarming er ikke å anbefale. Det resulterte i en vond legg.

Dermed ble løpingen byttet ut med ro-intervall. Ivrig som jeg er klarte jeg å irritere løpecoachen min nok en gang med å starte for hardt og bli liggende på gulvet uten å ha sjans til å gjennomføre alle intervallene.

Lesson learned

Heldigvis har jeg både fått gjennomført ro-intervall og løpeøkt uten problemer i ettertid. Det blir ikke noe mer unnasluntring av oppvarming og jeg har lært at det heller lønner seg å holde litt igjen på de første dragene under intervalløktene.

 Ro-intervallene var slik:

500 meter x 8

2 min. pause.

Hardt og godt.

Milteller

I forbindelse med løpsprosjektet mitt har jeg vært så heldig å få lov til å prøve et nytt treningsmerke rettet mot kondisjonstrening. Er veldig fornøyd, og spesielt med passformen.

_MG_8335 copy

Jeg liker at jakkene har en nøytral farge i kontrast av alle merker som har veldig sterke farger. Liker godt at passformen er litt feminin med innsvinging i midjen. Kommer dessverre ikke så godt frem på dette bilde, men du kan se flere bilder her: http://www.milteller.no/produkt/jakker-lop/saga-dame-beige. Veldig praktisk at det er plass til iphone og nettingfor i sidene for ekstra ventilasjon.

IMG_2771

IMG_2601

Denne tightsen har åpningstilbud dersom du vil slå til. Sjekk ut her:

http://www.milteller.no/produkt/bukser-lop/komresjonstights-froy-dame-bla

Yngvild Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden Optimal Trening startet. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.Les mer om Yngvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *