Yngvild Andrea Grip

Yngvild tilbyr personlig trening på Optimal Trening og trening-og kostholdsprogram gjennom webcoaching.no. Les om henne her:

Superfornøyd etter fullført program fra Yngvild Grip! Uten henne hadde jeg aldri klart å gå fra 2 til 8 chins, 4 til 14 dips, 57,5kg til 72,5 kg i benk og 5×110 kg markløft på 2 mnd. Flere målsetninger i boks, og det er en veldig god følelse. Yngvild er fantastisk dyktig, jordnær og ydmyk, og har hodet på rett plass. Sånne mennesker digger jeg.” – Nina Sørli.

Yngvild har har jobbet som personlig trener i over 5 år på Optimal Trening. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med  livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, eller å komme i bedre form, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk og øke kompetansen sin innenfor trening og kosthold. 

Hun har en 3årig utdanning innen ernæring. Kunnskapen hun har fått gjennom studiet gir svært gode fordeler i PT-rollen. Med fag som psykologi, anatomi, idrettsernæring, generell ernæring, og andre fag, har hun en god bakgrunn til å gi kunden et optimalt og holdbart tilpasset opplegg.

I timene er fokuset på å trene med riktig teknikk, finne treningsgleden, motivere og få resultater.

Yngvild sine sterke sider er at hun er flink til å motivere i tillegg til at hun er hardtarbeidende, empatisk og har en svært stor lidenskap for jobben sin.

Flinkeste Yngvild Grip fra webcoaching.no har de siste månedene satt opp mine styrkeøkter, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Stor progresjon på både dips, og pullups (fra 3-8 stk), samt økt styrke i baseøvelser. Jeg gleder meg til fortsettelsen.” – Maren Erdvik.

Kontakt meg på: yngvild@optimaltrening.com

_MG_6747

Jeg bare gjør som hun sier, så vet jeg at det blir bra! Og det har blitt bra også da jeg har gått ned 8 kg på 3 måneder og inn 12 cm rundt midjen ….takket være min super flinke trener Yngvild. Snart skal jeg starte med 3 nye måneder.” – Ranbir Keur.

Film for AFPT – livet som PT.

 

Kontakt Yngvild

 

REFERANSER.  

Ana Lukic – Lærer

Jeg begynte å trene med Yngvild i august 2016. Som nybakt mor hadde jeg da en del plager som jeg aldri hadde hatt før: vondt i knærne og bekkenet, svak kjerne og rygg. Etter bare tre uker med trening to ganger i uka forsvant smerter i knærne, og jeg har vært smertefri siden. Etter hvert forsvant også smerter i bekkenet, og jeg har også fått en mye sterkere kjerne og rygg.

Det å gå ned i vekt har aldri vært målet mitt, men jeg har nå, 5 måneder etter, fått en slankere figur og en mye strammere mage.

Trening med Yngvild har hele tida vært hardt arbeid, men jeg har fått resultater som jeg trodde jeg aldri kunne få til, blant annet 60 kg i knebøy, 80 kg i markløft, 4 chins og 8 dips. I tillegg har treninga gitt meg utrolig mye også i forhold til overskuddet i hverdagen, humøret og livsgleden. Uten disse øktene hadde forrige høst vært mye tyngre med en travel fulltidsjobb og et lite barn.

Yngvild er veldig kunnskapsrik og dyktig, blid, hyggelig og lett å snakke med. Man føler seg virkelig sett og kan stole på at en er i trygge hender. Hun er oppriktig engasjert i kundens progresjon, prøver alltid å tilpasse treninga dagsformen og er veldig støttende. Treninga med Yngvild har gitt meg utrolig mye, og jeg føler at den lille investeringa jeg har gjort, med to timer med trening i uka, har gitt enorme resultater på alle plan.

Prableen Kaur – Juss-student 

Jeg har hatt kjempestor glede av å trene med Yngvild. Da jeg først begynte å trene med Yngvild høsten 2014 kunne jeg litt styrketrening, men var ikke så sterk i baseøvelsene og jeg hadde heller ikke så god teknikk. Yngvild har lært meg å utnytte baseøvelsene til det fulle slik at treningen min blir effektiv. Jeg har for eksempel gått fra å løfte kanskje 30-40 kilo i markløft til å klare 100 kg. I tillegg har jeg blitt sterkere i mange andre øvelser og lært mange nye øvelser. Jeg har fått veiledning om kosthold og fått tilbakemelding på sunnere valg jeg kan ta uten at jeg har telt kalorier. Jeg har jevnlig fått oppdatert program med nye øvelser som har tatt hensyn til hva jeg ønsker å oppnå, for eksempel at jeg har lyst til å klare chins.

Det finnes mange PT-er, men fordelen med Yngvild er at hun har utdannelse innen både trening og ernæring, det gjør at hun kan følge opp mer helhetlig. I tillegg til at hun er dyktig hva gjelder psykisk helse og trening. Hun har sunne holdninger og verdier. Noe jeg mener er kjempeviktig i et samfunn der mange skaper et urealistisk bilde av trening og kropp.

Yngvild er morsom, ydmyk og kunnskapsrik. Gode egenskaper å ha som PT og menneske. Jeg lærer fortsatt nye ting om trening og meg selv til tross for det er over 1,5 år siden jeg hadde min første time, og nettopp derfor fortsetter jeg å gå til Yngvild. Hun kan alltid noe nytt jeg har glede av

Mia Skaaraas

Jeg startet hos Yngvild for å få mer ut av treningen, både med tanke på motivasjon og kunnskap. Gjennom å lære riktig teknikk har jeg opplevd større fremgang og ikke minst mye mer glede av styrketreningen. Jeg har også opplevd det som veldig nyttig å få sunne perspektiver på treningen, slik som at det er normalt å ha dårlige dager, at det er lov å ta pauser og å drive med den aktiviteten man trives best med. Jeg har flere ganger tenkt at jeg ikke lenger trenger personlig trener, men kommer alltid frem til at det gir meg økt selvtillit, glede og påfyll av motivasjon. Derfor fortsetter jeg! Jeg legger ned mye tid i trening, og Yngvild har bidratt til at timene i større grad er fylt med kvalitet. I tillegg har jeg nok fått et mer avslappet forhold til trening.

Anna Forr 

Yngvild er en faglig dyktig og ikke minst sympatisk PT som engasjerer seg i kundene sine!
Jeg fikk gode resultater kjapt ved å følge hennes plan og har full tillit til hennes kompetanse.

Jan Asle Kroknes

Jeg har alltid vært veldig opptatt av sport og trening og har i perioder drevet med mange ulike aktiviteter; fotball, friidrett, telemark og styrketrening for å nevne noen. De siste årene er det riktignok styrketrening og løping som har bidratt mest til å holde kroppen ved like. Mangel på skikkelig veiledning og lite fokus på korrekt teknikk har ført til at jeg periodevis har slitt mye med skader. Skuldrene har for eksempel fått kjørt seg ekstra hardt; noe som har resultert i skaden SLAP-lesjon.
For å få hjelp til å bedre teknikken og samtidig få en bedre og mer strukturert tilnærming til styrketreningen valgte jeg å oppsøke Optimal Trening og Yngvild. Med dyktig veiledning fra Yngvild har jeg ikke bare forbedret teknikken på baseløftene, men også styrket og stabilisert skuldrene slik at jeg nå er i stand til å trene pressøvelser uten smerter. Basert på min treningsbakgrunn ble det lagt opp til en treningsplan med fokus på å øke beveligheten og styrke de svake muskelgruppene samtidig som det ble fokusert på riktig utførelse av øvelsene. Det har vært morsomt møte til trening på Bislett hvor Yngvild, med sitt gode humør og smittende engasjement, samt en egen evne til å få deg til å yte maksimalt selv om musklene skriker av smerte, har sørget for resultater jeg ikke hadde fått til på egen hånd. Dette var en avgjørelse jeg vil dra nytte av resten av livet.

Ranbir Keur 

“Transformasjonspakken passet utrolig bra for meg”
1) Får trent 3 dager i uken med egen personlig trener  som hjelper meg med å nå mine mål, pusher meg max,  og lærer meg riktig teknikk på alle øvelser. Under styrketrening er det spesielt viktig å passe på at du bruker riktig teknikk, noe Yngvild har hatt stort fokus på. Teknikken må sitte helt til minste detalj før vi løfter tunge vekter. Noe som jeg er veldig fornøyd med.
2) Skreddersydd treningsplan som passer til dine mål. Yngvild har kontroll på fremgangen min ved å notere hver enkel trening sammen med meg og lærer meg å ha kontroll på progresjonen, så jeg også klarer meg på egenhånd .
3) Kostholds plan laget etter mine ønsker og med spennende oppskrifter. Hun har generelt meget bra kunnskap om sunn mat og næring .

Det aller deiligste med a ha en PT som Yngvild er at jeg slipper å tenke selv! Jeg bare gjør som hun sier, så vet jeg at det blir bra! Og det har blitt bra også da jeg har gått ned 8 kg på 3 måneder og inn 12 cm rundt midjen ….takket være min super flinke trener Yngvild. Snart skal jeg starte med 3 nye måneder.

Ådne Folden – Jobber i PwC

“Fra tidligere å ha vært ganske aktiv i fotball og andre idretter har de siste årene heller vært preget av mye jobb, lite aktivitet kombinert med mye sosiale arrangementer med jobb og venner. Spesielt det siste året merket jeg at formen stadig var dårligere; lite energi til overs, ofte syk og skjortene ”krympet” stadig.. Så da jeg fikk tilbud om en prøvetime med Yngvild var svaret ganske så enkelt. Prøvetimen ga mersmak og jeg er nå snart ferdig med tre måneder av opplegget til Fast Form. Jeg har hatt tre økter i uka med gode tips knyttet til kosthold. Men da jeg signerte avtalen med Yngvild var jeg klar på noen forutsetninger; jeg skal alltid gi alt og du skal pushe meg, men jeg kommer sannsynligvis ikke til å kunne greie å følge opplegget 100%. Jobben min er gøy, har ganske uforutsigbar arbeidstid, er veldig sosial og vil fortsette med å leve livet og kunne feste med kollegaer og venner når jeg ønsker det. Så etter snart tre måneder med trening;  er jeg fornøyd? Som jeg har sagt til noen av mine venner, disse tre månedene har vært utrolig givende. Hver trening er nøye lagt opp av Yngvild, og hennes faglige kunnskap og evne til å motivere har gjort at jeg virkelig har gledet meg til hver økt. Noen myter jeg hadde om styrketrening er også blitt avkreftet: –    Det er faktisk utrolig slitsomt. Øktene foregår med høy intensitet og det kan garanteres høy puls og mye svette. –    Teknikk er mye viktigere enn forventet, og Yngvild er nøye på at teknikken sitter for å unngå eventuelle skader. Så har disse månedene hatt noen effekt? Foreløpig har jeg gått ned ca 5 kg og 12 cm rundt midjen. Har fått mer energi, dette både grunnet trening og mye bedre kosthold. Og det beste er at dette har skjedd samtidig som jeg ikke har gitt avkall på det ”gode” liv som er viktig for meg.  Så anbefaler virkelig Fast Form pakken og Yngvild som en veldig inspirerende og dyktig PT.”

Rebecca Hansen: 

Jeg er en 25 år gammel jente fra Oslo som aldri har hatt noe interesse for trening, vært naturlig slank til tenårene, men så begynte jeg gradvis og legge på meg vekt. Jeg forsøkte meg på innebandy i et år, veldig gøy, men merket ingen endring på målene jeg hadde satt meg. Mine mål og forventninger var nedgang i vekt og ønske om et sprekere og sunnere livsstil, men det viktigste var naturligvis en treningsform som jeg ville trives og ha det gøy med. Uten å vite hva jeg manglet til å komme i gang søkte jeg etter personlig trener og kom med det over Yngvild. Det er jeg veldig glad for i dag Via FastForm og OptimalTrening leste jeg litt om hennes treningsbakgrunn og erfaringer og tenkte at dette må jeg prøve. På min første konsultasjon ønsket hun å vite litt om min bakgrunn og hvilke mål og erfaring jeg hadde innen styrketrening. Mine tilbakemeldinger var som nevnt lite eller ingen erfaring, spesielt innen styrketrening som jeg aldri hadde forsøkt. Utrykk som chins, markløft og knebøy hadde jeg aldri hørt om tidligere, det viste seg raskt at det skulle bli noe av det viktigste i mitt treningsprogram. Mine ønsker å mål var forsatt det samme, nedgang i vekt og et sunnere livsstil. Med Yngvild som personlig trener fikk jeg satt opp et trenings og kostholdsprogram. Det intrykket jeg tidligere hadde av styrketrening og treningsstudioer var negativt og tenkte aldri at det kunne være noe for meg. Men med Yngvild som personlig trener og motivator var dette nå virkelig gøy. Kostholdsprogrammet er tøft, men likevel akkuratt passe og gir deg masse energi med sunn mat. Etter kort tid kom resultatene, og de ukjente begrepene og øvelsene ble raskt en ny hverdag. Tidligere klarte jeg ikke å ta en vanlig pushups, nå klarer jeg fint flere og det kjennes gøy når man klarer nye rekorder i øvelser som markløft og knebøy. Det har vært et treningsprogram som har krevd sitt, men det viktigste har vært å være fokusert og ha viljen til å trene, det takker jeg virkelig Yngvild for. Hun er positiv og flink til å motivere. Hennes tilbakemeldinger underveis har helt klart gitt meg bedre resultater og hennes interesse for trening og ernæring smitter raskt over. Jeg sitter igjen med masse kunnskap, en sunnere og sterkere kropp, og er veldig fornøyd med sluttresultatet. Dette ville jeg aldri klart uten Yngvild og har bare gode anbefaldinger å komme med fra mitt program.

Stig Arve Malmedal- Senior analytiker Dnb:

Etter flere rolige år på skolebenk og sofa, våknet gleden av å holde seg i form igjen for noen år tilbake. Jeg ble ivrig å gå på ski og til å løpe, men etter hvert stagnerte fremgangen. Jeg visste at styrketrening er viktig for disse idrettene også, men var ikke like flink til å trene dette systematisk. «Redningen» ble en hjernerystelse, hvor jeg i en lang periode ikke kunne trene når pulsen ble for høy.

Men jeg kom i stedet i gang med styrketreningen, og PT-timer med Yngvild tre ganger i uka gjorde sitt til at styrkeutviklingen ble meget bra. Etter hvert som hodet bedret seg ble også PT-timene gjennomført med stadig større intensitet. Til tross for manglende kondisjonstrening som følge av hjernerystelsen satte jeg ny rekord på Birkebeinerrennet, og fulgte opp med min beste løpssesong. Yngvild har også fulgt meg opp med et trenings- og kostholdsprogram i ettertid, og styrketreningen utføres med mye større glede nå.

Yngvild lærer bort de ulike styrkeøvelsene på en meget pedagogisk måte, hun har bygget opp en god del erfaring om styrketrening og kosthold til tross for sin unge alder. Hun tillater ikke kundene til å slurve med teknikken, for min del har det betydd at treningen innebefatter mye tøyingsøvelser for å kunne komme i riktig stilling. Øvelsene er nøye satt sammen for å oppnå progresjon, og Yngvild er flink til å motivere sine kunder til å gi jernet på trening. Når jeg har spørsmål svarer hun når hun kan, hvis ikke har hun svaret klart til neste trening. Yngvild og hennes team vil hjelpe deg til å nå de treningsmålene du har satt deg!

Andrea Kristiane Petersen – Personlig trening og ernæringsprofesjonell 

Første gang jeg møtte Yngvild var det en energisk, snill og positiv person som møtte meg. Vi har på kort tid blitt gode venner og lært mye av hverandre.

Yngvild er en person jeg ser opp til, hun er enormt viljesterk og omsorgsfull. Jeg har selv hatt Yngvild som PT og jeg er fremdeles takknemlig alt hun har lært meg så langt. Hun er en god lytter og motivator, og kommer alltid med gode tilbakemeldinger.

De sterkeste sidene til Yngvild er uten tvil at hun er utrolig målbevisst og strukturert i sitt arbeid. Dette er jenta som ikke gir seg før hun er i mål, om det så er med egen trening eller for å hjelpe kunden sin. Dette er kanskje noe av det jeg beundrer mest ved henne

På instagram og i hverdagen er hun til stor inspirasjon for spesielt meg, men også mange, mange fler. Yngvild er løsningsorientert som person og de spørsmålene hun ikke kan svare på i dag, sørger hun for at hun kan svare på i morgen.

Oppsummert er Yngvild uten tvil en utrolig snill og dyktig person som bryr seg om kundene på en særegen måte: For Yngvild er det nemmelig helt naturlig at kundene hennes blir noen av hennes beste venner i løpet av tiden sammen! ”

Randi Ringnes – personlig trener 

Yngvild som personlig trener er veldig profesjonell. Du får god veiledning gjennom øvelser, både teknikk og coaching er aktuelt, og av høy kvalitet. Hun treffer fort gjennom instruksjoner, som er direkte rettet mot hva som gir deg bedre resultat.

Hun gir deg en god helhetsforståelse utover trening på kosthold og livsstil.  Hun ser fort hva som er aktuelt for gitte målsetninger.

Yngvild har mye kunnskap, og legger det frem på en måte som viser at hun observerer. Hun tilpasser dette til hvor du vil med treningen på en enkel, effektiv og konkret måte.

Målet med treningen her, er å øke i styrke. Har fått en mer spesifikk, bevisst, effektiv og detaljert forståelse for styrkeøkninger, øvelser, teknikk og bevegelse etter å ha hatt PT timer med Yngvild.

Som person er hun også veldig støttende, hyggelig og inkluderende-Noe som gjør at du føler deg godt ivaretatt. Du blir trygg på å være hos en personlig trener som har kunnskap, respekt, forståelse og ydmykhet ovenfor trening og kosthold.

Yngvild er definitivt en personlig trener, som kan løfte deg når det gjelder målsetninger og teknikk i trening! Hun er meget dyktig, og lett å prate med.

Anbefaler timer med Yngvild som personlig trener, for å kjenne på forskjellen av hva det vil si å få inn rett teknikk og styrkøkning. Du må lete lenge, før du finner en personlig trener som gir deg bedre utbytte av treningen din.

Yngvild har et stort talent for å jobbe med trening, og anbefales på det sterkeste!

ERFARING

 • Jobbet som personlig trener siden oppstart av Optimal Trening i 2012.
 • Bachelor i ernæringsfysiologi
 • Hjulpet kunder med oppfølging på kosthold og trening siden 2012.
 • Jobbet med mange kunder over nett via Fast Form webcoaching, og nå webcoaching.no.
 • Laget eget konsept for livsstilsendring i 2012.
 • Skrevet artikler om trening i diverse trenings magasiner.

 

HVORDAN JOBBER JEG?

 • Jeg gjør alt for at du skal nå målet ditt
 • Jeg er empatisk og bryr meg om deg
 • Jeg har fokus på å motivere deg
 • Jeg har stort fokus på teknisk utførelse
 • Jeg ser på hele livsstilen din og tenker helhetlig

Kontakt Yngvild

1 Trackback