Andrea Kristiane

Andrea tilbyr Personlig Trening igjennom Webcoaching.no og jobber som PT på SATS i Sarpsborg.
IMG_5471

Hvem er jeg?

Jeg er sertifisert personlig trener igjennom Akademiet for personlig trening, og jobber nå som PT på SatsElixia i Sarpsborg.
Ved siden av å være PT er jeg utdannet Ernæringsprofesjonell (B.Sc). Ernæringsstudiet har gitt meg en dypere forståelse av hvor avgjørende et godt kosthold er, og ikke minst en sunn og balansert livsstil for varige resultater.

Treningsfilosofi

Veien mot en god helse handler hovedsakelig om å ta de riktige valgene i hverdagen samt å innføre gode vaner som du kan leve med livet ut. Fremfor dietter, ønsker jeg heller ha fokus på en varig livsstilsendring. En sunn og frisk kropp er bedre rustet til å takle hverdagens utfordringer og andre påkjenninger. Ikke minst vil det bidra til en bedre mental helse, økt selvtillit og mestringsfølelse.

Coachmentalitet
Mitt mål er å gi deg en positiv tilnærming til trening og kosthold gjennom å dele min kunnskap, entusiasme og inspirasjon. Som personlig trener er jeg engasjert, bestemt og presis. Jeg vil være en støttespiller som gir deg råd, inspirerer og motiverer deg, samt gir deg mye positiv energi. Jeg ønsker å gi deg alt du trenger for å lykkes med dine målsettinger.

 
Kontakt Andrea

UTDANNELSE OG KURS

  • Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi.
  • Medisin grunnfag, Bjørknes Høyskole.
  • Fordypning i Idrettsernæring.
  • Sertifisert Personlig Trener v/ AFPT

 
NØKKELKVALIFIKASJONER

  • Positiv og løsningsorientert – jeg prøver alltid finne de riktige løsningene for at skal du lykkes med dine målsettinger på best mulig måte.
  • Tilpasningsdyktig og hjelpsom – har lang erfaring i å jobbe med mennesker og er dermed god til å tilpasse meg etter hvert enkelt individ sine ønsker og behov
  • Presis og nøye – i jobben min er dine målsettinger og ønsker min viktigste drivkraft.
  • Kunnskapsrik – med en bachelor i ernæring har jeg skaffet meg mye kunnskap og jeg ser viktigheten av et riktig og tilrettelagt kosthold for ønskede resultater

 
Kontakt Andrea