Pers i Hip Thrust!

Hurra! I dag hadde personlig rekord i øvelsen hip thrust. Det er lenge siden… I dag dro jeg nemlig opp fire rep på 120 kg! Jeg ble veldig overrasket og selvfølgelig veldig glad. Dere skal til og med få en liten filmsnutt av det.

Ellers har de siste ukene flydd av gårde, da jeg har hatt veldig mye på agendaen. Jeg skal nemlig bli gruppeinstruktør og har de siste tiden tilbrakt helgene og fritiden min på kurs. Veldig spennende og gøy! Til slutt venter en avsluttende eksamen og deretter er jeg klar for å ha gruppetimer.  Som personlig trener tror jeg at gruppeinstruktør-rollen kan være fordelaktig for meg. Det kan hjelpe meg å nå ut til flere og ikke minst gi meg muligheten til å bli kjente med flere mennesker. Så dette er noe jeg gleder meg stort til!

IMG_6541

IMG_6546

 

Andrea Petersen

Andrea har en stor lidenskap og genuin interesse i ernæring og trening. Hun vil gjøre alt for å gi deg en vellykket livsstilsendring. Les mer om Andrea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *