Om oss

Treningsglede er en nettside om trening og kosthold. Vi ønsker å fremme en sunn livsstil og god helse som ikke går på bekostning av for mye i livet. Å leve godt og være sunn trenger ikke å være enten eller!

Med utdannelsen innenfor ernæring og personlig trening ønsker vi å dele av vår kunnskap og erfaring. For å få varige endringer mener vi at det viktigste er å trives med livsstilen du lever og finne fram til din egen treningsgleden. Vi ønsker å bidra på veien din med inspirasjon, kunnskap og tips og triks!

Hvem er vi?

Yngvild Andrea Grip

 

148625_10150321506725533_818718_n

For seks år siden satte jeg for første gang min fot i styrkerommet. Siden den gang har jeg fått mye kunnskap og erfaring som jeg ønsker å dele videre.

Jeg har lært å sette meg konkrete mål, jobbe systematisk og til slutt nå de. Jeg har fått oppleve mestringsfølelsen når jeg har nådd mål jeg ikke trodde var mulig. Dette har gitt meg en dypere forståelse for hvor avgjørende tålmodighet og disiplin faktisk er. Ikke minst har det gitt meg bedre rutiner i hverdagen.

Trening har alltid vært en lidenskap og glede som har fulgt meg gjennom gode og dårlige perioder. Jeg skal innrømme at treningen i en lang periode styrte mye av livet mitt. I senere tid har jeg lært å tilpasse treningen i forhold til det livet jeg lever. Livet handler om mer enn knebøy, muskler og proteiner, men det å ha trening i livet gir en enorm glede.

Ellers på fritiden liker jeg å reise, høre på musikk og har stor interesse for psykologi!

Som personlig trener ved Optimal Trening og Ernæringsprofesjonell  har jeg et ønske om å dele kunnskapen min slik at flere kan finne den treningsgleden jeg har gjort.

 

Andrea Kristiane Petersen

10723104_611189142325528_1254488102_n

Fotograf: Mats Andreassen Grimsæth

Fotograf: Mats Andreassen Grimsæth

Jeg er sertifisert personlig trener igjennom Akademiet for personlig trening, og jobber nå som PT på SatsElixia. Ved siden av å være PT er jeg utdannet Ernæringsprofesjonell (B.Sc).

Helt fra jeg var liten har trening og idrett vært en stor del av livet mitt. Allsidigheten min innen trening har alltid vært stor, men jeg trivdes best med individuell trening fremfor lagidretter. I dag trener jeg primært styrketrening, men også mye utholdenhetstrening. Ikke minst elsker jeg å lage mat og eksperimentere på kjøkkenet.

Ellers bruker jeg fritiden min på friluftsliv, reising, venner og hunden min Hero som er en Toller Retriever. Jeg skal heller ikke legge under en stol at jeg er ekstremt glad i klær og mote.

Som 20-åring flyttet jeg til Oslo for å studere ernæring og siden den gang har livet lært meg mye. Jeg har fått en dypere forståelse for viktigheten av en sunn og balansert livsstil, og ikke minst hvordan den preger hverdagen.

Treningsfilosofi

Veien mot en god helse handler hovedsakelig om å ta de riktige valgene i hverdagen samt å innføre gode vaner som du kan leve med livet ut. Fremfor dietter, ønsker jeg heller ha fokus på en varig livsstilsendring. En sunn og frisk kropp er bedre rustet til å takle hverdagens utfordringer og andre påkjenninger. Ikke minst vil det bidra til en bedre mental helse, økt selvtillit og mestringsfølelse.

Jeg ønsker å inspirere og hjelpe dere til å ta gode valg i hverdagen og bidra til en balansert livsstil med mat og treningsglede.