Hvordan komme i gang med treningen?

Det er mange gjøremål å komme seg gjennom i hverdagen, og mange synes det er utfordrende å finne tid til trening. Unnskyldningene øker parallelt med vekten og dørstokkmila blir bare større og større. Det er da du må stoppe opp og minne deg selv på hvor viktig det er å ta vare på kroppen din.

Hvordan kan du gjøre det lettere å komme på trening?

Øk kompetansen din

Dersom du ikke vet hvordan du skal trene er det naturlig at det er mer utfordrende å komme seg på trening.
Få hjelp av noen som har den kompetansen du behøver. Lær deg å trene med riktig teknikk og få et opplegg som sørger for at du får de resultatene du fortjener.

_MG_8042 copy

 

Tren med noen

 Det er mye lettere å holde seg til planen om man har en avtale. Trenger du å bli tryggere på treningen kan det være med en personlig trener for en periode, men å trene med en venn kan være like motiverende.

 

 

Ha en plan

 I en travel hverdag er det lett å prioritere bort treningen hvis man ikke har en plan på hvor og når du skal gjennomføre det. Ikke minst er det viktig å ha et treningsopplegg som sørger for at du får trent hele kroppen, og at du trener riktig med hensyn til de målene du har satt deg og så videre.

 

Aksepter at det tar tid

 Når man først har bestemt seg for å gjøre endringer er ofte motivasjonen på topp og forventingene høye. Desto høyere blir skuffelsen dersom ikke alt går etter planen. Du blir syk. Ferien kommer. Bursdager og fester. Det vil alltid komme noe i veien og sannsynligheten for at du vil klare å følge alt til punkt og prikke er liten. Mange reagerer da ved å gi opp. Det er enten eller.

Aksepter at det tar tid å komme inn i nye vaner og at livet kommer i veien noen ganger. Det viktigste er hva du gjør totalt over lang tid, ikke over en uke eller to.

 

Så, hva er det første steget du kan ta for å komme i gang?

Yngvild Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden Optimal Trening startet. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.Les mer om Yngvild

1 kommentar

  • s sier:

    Hei

    Først vil jeg bare si for en utrolig bra blogg! jeg lurer på om dere kan lage et stryketreningsprogram for nybegynnere= HA en kjempe fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *