Gjør du denne øvelsen, og gjør du den riktig?

Good Morning er en super øvelse for bakside lår, rumpe og rygg. Teknikken er litt utfordrende, og det er lett å jukse i bunnposisjonen.

Pass på:

✔️  At du holder strekken i bakside lår hele veien.

✔️ Ikke for mye knekk i knærne, tenk at leggene skal være vertikale. Pass ekstra på dette når du kommer i bunnposisjonen.

✔️ Ryggen skal være vertikal, men du kan tenke at du skal svaie litt ekstra på veien ned, da det er mer utfordrende å holde ryggen rett i denne posisjonen. ikke hold ryggen tilbake, men len deg godt frem!

 

✔️ Fokus på å bruke hoften så mye som mulig på bak og på veien opp. Tenk at du skal skyve hoften bak mot noe, og ikke ned. Og på veien opp tenk at du skal skyve den hardt frem

 

✔️Avslutt med å stramme rumpemuskulaturen

✔️ En øvelse er ikke nødvendigvis effektiv om du ikke utfører den riktig eller bruker tung nok vekt.

Yngvild Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden Optimal Trening startet. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.Les mer om Yngvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *