FUN light Green-Ambassadør

Jeg er så heldig som har fått æren av å være med på lanseringen av FUN light sin nye saft: FUN Light Green. Denne saften er søtet med stevia og har en naturlig farge og aroma. Har du ventet på denne, akkurat som meg?

FUN Light Green kommer i smakene Eple Pære og Bringebær Granateple. Disse er virkelig perfekt i drikkeflasken!

Les mer om saften her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt om Stevia

Stevia-planten inneholder naturlige sukkerforbindelser som er opptil 300 ganger søtere enn vanlig sukker –uten at det inneholder kalorier eller påvirker blodsukkeret. Stevia er derfor et bra alternativ til sukker. Stevia er en plante med grønne naturlig søte blader. Søtstoffet, steviolglykosid (E 960), er et uttrekk, og dermed ikke det samme som den naturlige planten. Det er stevioglykosider som benyttes i FUN Light Green. Søtstoffet stevia har en karakteristisk smak som mange syns minner om lakris. I FUN Light Green kan du dermed kanskje merke en litt lakrisaktig ettersmak, og det er altså stevia. Søtstoffet steviolglykosid er godkjent for bruk i mat og drikke i Norge.

FUN Light Green Eple Pære finnes i butikkhyllene hos Meny, Spar, Bunnpris, Coop Prix , Coop Extra, Coop Mega og Coop Obs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FUN Light Green Bringebær Granateple finnes i butikkhyllene hos Meny, Bunnpris, Coop Mega og Coop Mega Obs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gleder meg til å høre hvilken smak som er din favoritt!

(Annonse)

Andrea Petersen

Andrea har en stor lidenskap og genuin interesse i ernæring og trening. Hun vil gjøre alt for å gi deg en vellykket livsstilsendring. Les mer om Andrea

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *