Første løpetur unnagjort!

Det var en progressiv langtur. Første gang jeg prøver en sånn type økt. Veldig glad for at jeg hadde en konkret plan å følge.

Kjetil hadde på forhånd forklart økten. Den hadde en varighet på 30 minutter + 10 minutter med rolig nedtrapping. Målet var å øke farten og pulsen gradvis. Jeg skulle løpe gjennom sone 1, sone 2, sone 3 og sone 4 til slutt. Jeg skal kun helt opp til sone 4 på dager jeg føler dagsformen tillater det.

Collagerun

Det var utrolig deilig å kunne presse seg på en litt annen måte enn ved styrketrening og ikke minst godt å svette ordentlig.

Etter økten var det rett hjem å få i seg mat. Siden jeg trente økten tidlig (for meg å være) ble det en lett frokost med litt yoghurt og banan før økten, og en del mer etter økten.

 

Yngvild Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden Optimal Trening startet. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.Les mer om Yngvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *