3000m-test!

For å teste utgangspunktet mitt gjennomførte jeg, sammen med Kjetil, 3000m i helgen. Jeg var utrolig nysgjerrig på hvordan det kom til å gå med tanke på at jeg ikke har løpt de siste årene. Når jeg startet å varme opp gikk det mange tanker gjennom hodet. De første rundene følte jeg på hvor utrolig deilig det var å løpe – for en frihetsfølelse. Jeg merket raskt at jeg ble sliten, og da kjente jeg litt på anger over at jeg ikke har løpt mer de siste årene.

 

Viktig å varme godt opp!

Jeg varmet opp i 15 minutter. Lå litt i sone 1, gradvis opp til sone 2 og til slutt noen minutter i sone 3. Deretter hadde jeg litt pause før jeg startet testen. Da var det på med varme klær, drikke litt vann og gå på do.

3000løp

Klar, ferdig og løp!

 Målet var å klare å holde en relativ jevn fart og i beste fall øke farten mot slutten. Kjetil stod ved startstreken og sekunderte meg for hver runde. Han gav feedback om jeg burde øke eller holde farten. Det vurderte han ut i fra rundetiden min og hvordan han subjektivt oppfattet hvor sliten jeg var.

Det var uventet gøy å presse seg på en helt annen måte enn ved styrketrening. Når jeg løpte erfarte jeg at man må jobbe mentalt over en del lengre tid. På slutten ble det alt for mye syting, og da var det helt fantastisk å ha Kjetil der, som dere hører- han kan å motivere!

 

 

Yngvild Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden Optimal Trening startet. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.Les mer om Yngvild

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *