Godt nytt år!

I 2015 fikk jeg gleden av å hjelpe en del mennesker med å bli sterkere, få bedre kostholdsvaner, gå ned i vekt, få mer kompetanse innenfor trening og kosthold mm. Det har vært utrolig fint å følge kundene mine og oppleve mestring, motgang, latter og tårer sammen med de. Jeg er veldig takknemlig for alle menneskene jeg får lov til å bli kjent med gjennom jobben min, og det gir meg mye å se at treningen påvirker livet deres på en positiv måte.

I slutten av desember pratet jeg med en kunde om hvor overraskende gode resultater hun hadde fått. Hun svarte meg med at resultatet hun hadde fått bare var et pluss, og at det som var mer positivt var hvordan treningen hadde hjulpet henne psykisk gjennom utfordrende perioder.

_MG_8042 copy

_MG_8102 copy

En aktiv hverdag og et sunt kosthold er svært viktig for både fysisk og psykisk helse! Det er synd at målet mange har for trening er urealistisk og usunt. Feil fokus. God helse handler ikke om å få flatest mage, eller å løfte mest mulig. Det er uten tvil positivt å føle seg mer vel i egen kropp og å bli sterkere, men nå tenker jeg på når fokuset blir i den ekstreme enden av skalaen. Det ekstreme som florerer på sosiale medier hver dag. Det som gjør at terskelen for de som faktisk hadde hatt mest verdi av å trene blir større. For idealet blir bare mer og mer utfordrende.

Jeg har stor forståelse for at mange synes det er skummelt å trene på et treningssenter. Spesielt har jeg hørt at det ikke er noe særlig når det nettopp er møteplassen for de ekstreme.

For at det skal være enklere å komme seg på trening anbefaler jeg på det sterkeste å få veiledning av noen som kan gi deg den kompetansen du trenger. Når man er trygg på det man gjør er det mye enklere å komme seg på trening.

Ikke sammenlign deg med treningsfreakene! (haha) Vi velger alle å prioritere tiden vår forkskjellig, og dermed har vi forksjellige områder vi er gode på. Jeg kan i hvert fall innrømme at livet mitt har blitt mer innholdsrikt etter at jeg nedprioriterte litt av tiden jeg brukte på treningssenteret. Det er ikke nødvendigvis positivt å strebe etter å bli en treningsfreak. Zoom litt ut, så ser du muligens at det finnes viktigere ting å bruke tiden på enn å for alltid strebe etter det uoppnålige.

Håper alle får et fint treningsår i 2016!

Yngvild Grip

Yngvild har lang erfaring med å hjelpe andre med trening og kosthold og har jobbet som personlig trener siden Optimal Trening startet. Hun er spesielt god til å hjelpe kunder med vektnedgang og livsstilsendring, men har også hjulpet kunder som har hatt mål om vektoppgang, å prestere bedre innenfor idretten de driver med og ikke minst kunder som har hatt et ønske om å lære seg å trene med korrekt teknikk.Les mer om Yngvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *